A jelentkezési határidő 2019. augusztus 3. 24.00 óra. A 2019. augusztus 3. napja után érkező jelentkezéseket az esetlegesen felszabaduló helyek szerint, pótfelvételi eljárás keretében bíráljuk el 2019. augusztus 31.-ig

Felvételi rendje

Felvételi rendje A 2019/2020. tanévben folyamatosan lehet jelentkezni, amíg van szabad férőhely. A szabad férőhely megléte nem jelent automatikus felvételt! Új jelentkezők felvételi rendje: A kollégium a Szegedi Görögkatolikus Parókia fenntartásában működik. Ezért jelentkezéskor szükséges a papi/lelkészi ajánlás. Nem kizáró ok a más vallás gyakorlása, de lelkészi ajánlásra szükség van. A papi/lelkész ajánlás tartalmazza a kiállító lelkész nevét, e-mail címét és telefonszámát. A kollégium szakkollégiumként működik, így szükséges az érettségi eredmény, vagy a már egyetemi hallgatónál az utolsó félév eredménye Neptun-ból kinyomtatva. Csak olyan hallgatók jelentkezését várjuk, akik Szeged város valamely felsőoktatási intézményének nappali tagozatos, állami ösztöndíjas hallgatói. Ezért kérjük a felvételi jelentkezéséhez hallgatói jogviszony igazolás csatolását. A felvételi kérelemhez továbbá rövid életrajz és motivációs levél csatolandó valamint személyigazolvány, lakcímkártya és TB kártya másolata. Minden dokumentumot elegendő beszkennelve elküldeni az info.romzsa@gmail.com címre. A felvételi menete: A szükséges dokumentumok megérkezése után értesítést küldünk ki a felvételi időpontjáról. (Ennek várható időpontja: 2019. 08. 04.) A felvételiztetést a Szakkollégiumi tanács tartja, a döntés után értesíti a jelentkezőket (1-3 nap).

A Diákotthon jelenlegi lakóinak a felvételi rendje:
A Diákotthon jelenlegi lakóinak a felvételi rendje: Június 15-ig be kell nyújtani a felvételi kérelmet a következő tanévre. Ebben lehet kérelmezni, melyik szobában szeretnétek lakni, s kik legyenek a szobatársak. A felvételi kérelem benyújtásának feltétele: az előző félév sikeres teljesítése, hallgatói jogviszony igazolás leadása a félév során, a kollégium évi tanulmányi és lelkigyakorlatos előírásainak teljesítése A SzK. egyszerűsített eljárással dönt a következő évi bennmaradásról, s erről július 10-ig értesíti a hallgatót.

Házirend

Tanulmányi szabályzat

Modulrendszer

Romzsa Tódor Görögkatolikus Diákotthon Szervezeti és Működési Szabályzata

Tűzvédelmi nyilatkozat