FELVÉTELI, SZABÁLYZATOK


Kollégiumunkba felvételt hirdetünk a 2024/2025. tanévre!

A diákotthonba jelentkezni a felsőoktatásban résztvevő hallgatóknak lehet. ( Államilag finanszírozott képzésben résztvevők jelentkezését várjuk.)

A jelentkezési határidő 2024. július  30. 

A kollégiumunk a Szegedi Görögkatolikus Parókia ( www.szegoke.hu ) fenntartásában működik. Ezért jelentkezéskor szükséges a papi/lelkészi ajánlás. Nem kizáró ok a más vallás gyakorlása, de lelkészi ajánlásra szükség van. A papi/lelkész ajánlás tartalmazza a kiállító lelkész nevét, e-mail címét és telefonszámát. A kollégium szakkollégiumként működik, így szükséges az érettségi eredmény, vagy a már egyetemi hallgatónál az utolsó félév eredménye NEPTUN-ból kinyomtatva. A felvételi szándékhoz rövid életrajz és motivációs levél csatolandó, személyigazolvány, lakcímkártya, Tb. kártya másolata. Minden dokumentumot elegendő beszkennelve elküldeni az info.romzsa@gmail.com címre. A felvételi menete:

A felvételi és a kollégium bemutatásának időpontja 2024. augusztus 3. A felvételit a Szakkollégium Diákbizottsága tartja . A döntés után értesíti a jelentkezőket.

Kollégiumi díj a 2024/2025. tanévben:

Államilag finanszírozott felsőoktatási képzésben résztvevőknek: 30000,-.Ft/hó

(Államilag nem finanszírozott felsőoktatási képzésben résztvevőknek: 35000,-.Ft/hó)

A Diákotthon dokumentumai, szabályzatai letölthető formátumban