FELVÉTELI, SZABÁLYZATOK

A diákotthonba jelentkezni a felsőoktatásban résztvevő hallgatóknak lehet. (Az államilag finanszírozott képzésben résztvevők jelentkezését várjuk.) 

A jelentkezéseket július 31-ig, illetve január 31-ig lehet beadni. Attól függően hogy szeptember 1-től vagy február 1-től szeretnél kollégistánk lenni. 

A kollégiumunk a Szegedi Görögkatolikus Parókia ( www.szegoke.hu ) fenntartásában működik. Azért jelentkezéskor szükséges a papi/lelkészi ajánlás. Nem kizáró ok a más vallás gyakorlása, de lelkészi ajánlásra szükség van. A papi/lelkész ajánlás tartalmazza a kiállító lelkész nevét, e-mail címét és telefonszámát.
A kollégium szakkollégiumként működik, így szükséges az érettségi eredmény, vagy a már egyetemi hallgatónál az utolsó félév eredménye ETR-ből kinyomtatva.
A felvételi szándékhoz rövid életrajz és motivációs levél csatolandó, személyigazolvány, lakcímkártya, Tb. kártya másolata. Minden dokumentumot elegendő beszkennelve elküldeni az info.romzsa@gmail.com címre.
A felvételi menete:

A felvételi időpontjáról értesítést küldönk ki. A COVID-19 járványhelyzet miatt lehet, hogy online tartjuk meg. A felvételiztetést a Szakkollégiumi tanács tartja, a döntés után értesíti a jelentkezőket.

Kollégiumi díj a 2020/2021. tanévben: 

Államilag finanszírozott felsőoktatási képzésben résztvevőknek: 15000,-.Ft/hó        

(Államilag nem finanszírozott felsőoktatási képzésben résztvevőknek: 21000,-.Ft/hó)

Online jelentkezés

Akár a felvételi eredményértesítő előtt is.

A Diákotthon dokumentumai, szabályzatai letölthető formátumban