Évvégi tájékoztatás

2024.06.27

A DB 2024. 06. 17-i ülésén hozott határozatai

Preambulum
A vizsgaidőszak rendes időtartama június harmincadikáig tart. Az UV időszak július hetedikéig tart.

1, Akinek vizsgái vannak az UV időszakban a Hajnóczy utcai épületben kapnak elhelyezést. Az ottani lakókkal kell egyeztetni a szabad helyeket. Természetesen ez mindenkinek ingyenes.

2, A kollégiumból való kiköltözéskor ne felejtsétek el a kulcsot leadni. Elegendő borítékban az iroda előtti terasz asztalára letenni. Az érte járó kaució visszautalása arra a bankszámlaszámra történik, ahonnan a befizetések érkeztek.

3, Ha valaki befejezte a vizsgaidőszakot és szeretne a Hajnóczy utcai kollégiumban tartózkodni nyáron, erre a szabad férőhelyek szerint van lehetősége. Az elmúlt évnél kicsit kedvezőbb áron, napi 1 000 forintért. Az jó, hogyha ezt előre jelzitek, hiszen akkor a szobákat ennek megfelelően tudjuk szétosztani és beosztani.

4, A következő évre való jelentkezés július 15-ig kell, hogy megtörténjen. Tehát aki a 2024/25. tanévben szeretne a kollégiumban maradni, mindenképpen jelezze e-mailben ezt a szándékát. A DB döntése értelmében a jelenlegi hallgatók közül mindenki megfelelt és teljesítette az előző félév kötelezettségeit, de ez nem jelent automatikus bentlakási lehetőséget a következő évben. Ugyanakkor el ne felejtsétek augusztus 5-ig befizetni a kollégiumi díj foglalót, hiszen a felvételi időpontjában már tudnunk kell, mennyi szabad férőhelyünk van. Erről még megy majd értesítés.

5, a 2024/25 tanév lelkigyakorlatának időpontja 2024. szeptember 27-29. (Péntek délutántól vasárnap délelőttig) Ezt mindenképpen írjátok be már most a naptáratokba, mert nem lesz pótlási lehetőség.

Akik befejezték a vizsgákat, azoknak jó pihenést, akiknek még van hátra, azoknak jó tanulást!