Kollégiumunkba felvételt hirdetünk a 2023/2024. tanévre!

2023.07.01

A diákotthonba jelentkezni a felsőoktatásban résztvevő hallgatóknak lehet. ( Államilag finanszírozott képzésben résztvevők jelentkezését várjuk.)

A jelentkezési határidő július 27.

A kollégiumunk a Szegedi Görögkatolikus Parókia ( www.szegoke.hu ) fenntartásában működik. Ezért jelentkezéskor szükséges a papi/lelkészi ajánlás. Nem kizáró ok a más vallás gyakorlása, de lelkészi ajánlásra szükség van. A papi/lelkész ajánlás tartalmazza a kiállító lelkész nevét, e-mail címét és telefonszámát. A kollégium szakkollégiumként működik, így szükséges az érettségi eredmény, vagy a már egyetemi hallgatónál az utolsó félév eredménye NEPTUN-ból kinyomtatva. A felvételi szándékhoz rövid életrajz és motivációs levél csatolandó, személyigazolvány, lakcímkártya, Tb. kártya másolata. Minden dokumentumot elegendő beszkennelve elküldeni az info.romzsa@gmail.com címre. A felvételi menete:

A felvételi és a kollégium bemutatásának időpontja július 29-én, szombaton lesz. A felvételit a Szakkollégium Diákbizottsága tartja reggel 09.00 órától. A döntés után, augusztus 2-ig értesíti a jelentkezőket.

Kollégiumi díj a 2023/2024. tanévben:
Államilag finanszírozott felsőoktatási képzésben résztvevőknek: 30000,-.Ft/hó
(Államilag nem finanszírozott felsőoktatási képzésben résztvevőknek: 35000,-.Ft/hó)